söndag 26 september 2010

Georg är det inte utan Tage Lundell


torsdag, juni 12th, 2008





Underbart är kort? Men i sällskap med Georg och en liten violklematis som jag inte kommer ihåg vad den heter men väl att jag köpt på Trädgårdsmässan på Liseberg av Derome, samt en klematis jag flyttat med mig som kan vara Violetta? nä jag får vänta tills den blommar igen o sen kolla med Finn, tur att han finns. Nåväl, då blir säsongen lite längre på klätterställningen upp i äppelträdet… O insynen lite mindre från vägen… Istället får de farande lite vackrare vy än min något skamfilade husfasad. Om de nu hinner se något alls när de rusar igenom Västerplana i ganska mycket mer än de 50 km i timmen som de borde!



Känns äventyrligt o befinna sig i tomtgränsen… Men när vresrosorna tagit sig o bildat den kompakta häck jag hoppas på, så kan jag förhoppningsvis slippa lite av trafikbruset.



Idag trodde jag att även vi i Västerplana skulle få något med av regnet som dränkte de stackars nybakade studenterna inne i Lidköping, men det var inte stor skvätt som segade sig upp hit fram på kvällningen….



Blir nog att försöka vattna även imorgon. Jag har ledigt från jobbet i fem dagar, känns ganska välbehövligt. Tre av dem ska jag tillbringa i Askersund o lyssna på jazz i New Orleansanda, men två ska jag kunna ägna min trädgård o mina bin. Dessutom lär det bli arbetsväder….



Bäst att försöka komma i säng, god natt, ninah.



Posted in Uncategorized
Edit
1 Comment »



hoppjerka….

fredag, juni 6th, 2008

Hej igen!



Det var ett tag sen nu, men saken är den att jag hittat en bloggmöjlighet där jag kan lägga in mina bilder. O eftersom en bild säger mer än tusen ord så kan de som vill titta in på



http://www.alltomtradgard.se/min-sida/NINAHL/



o följa mina vedermödor med den långsamma uppbyggnaden av mitt paradis på jorden…



mvh ninah.



Posted in Uncategorized
Edit
2 Comments »

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar