måndag 16 november 2009

Vad ska jag göra.....

Vårens projekt får bli att göra något av denna hörnan.... både som gör den roligare, stoppar upp ögat o insynen från infarten o vinden från Kinneviken, dessutom vill jag få plats med min varmkompost.....

11 kommentarer:

 1. Spännande projekt till våren, alltid roligt att göra någonting bättre. Är som rätt tid nu för planering när det är grått och kallt. Gubben fick just veta att tomten har ishockeyfärger, han är inte alls intresserad av sport, han gillar jakt och fiske, men han fortsätter gilla tomten ändå, den passar ju faktiskt där den är så den får nog vara kvar, den lyser ju inte iallafall. Ha en trevlig kväll. Förresten jag har länkat till dig så jag hittar igen dig här./Lena

  SvaraRadera
 2. Verkar vara en yta man kan göra mycket roligt på!
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 3. Lena; GAIS är fotboll ;-) Jag har försökt o hitta ett sätt o länka till din blogg men fattar noll.... Vet du hur jag kan göra?
  Super; Jo, det blir nog en dubbelmur med armeringsmatta o klätterhortensia i.....

  SvaraRadera
 4. Klätterhortensia blir väl jättebra, den är ju tät och frodig. Växer snabbt också om jag har fattat det rätt.
  Det där kan ju bli ett helt nytt rum i trädgården. Om du klipper och ansar lite inuti hängpilen så kan du ha en sittplats där. Mysigt! =)

  /Marie - som drabbas av kullenlängtan då och då

  SvaraRadera
 5. Så det är fotboll, gubben trodde ishockey men jag är lika ovetande som honom, kan inte påstå vi är så sportintresserade, spelade visserligen fotboll i ett lag när jag var ung men det är länge sedan nu. Vet inte hur ni länkar men det brukar vara så att man väljer länkar när man är inloggad på sin bloggsida och har kopierat min bloggadress som man sätter in där, jag har ju två bloggar, trädgårdsblogg ligger nere nu för det är ny ägare på den så det håller på att föras över och skall bli igen så fort det är klart, http://lenasvardag.bloggagratis.se/ fungerar nästan alltid och jag hoppas trädgårdsblogg snart fungerar igen för där har jag skrivit mer och varit med i över tre år.

  SvaraRadera
 6. Hej lena, kul att du tittade in hos mig. Ja det har hänt en del och bloggen har tagit över mitt data intresse.
  Du har ett bra projekt för sommaren. Själv så ska jag satsa på en blommande rabatt av ettåriga. Vill ha min egna äng fast utan gräs.
  Hoppas vi ses igen.
  kramar från sara

  SvaraRadera
 7. Du ska vara glad att du har platser att gräva på! Själv måste jag snart ge mig ut på bondens åker...han märker nog inte om det försvinner så där 20x50 meter odlingsyta, vad tror du?????

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Kul att ha något att fundera på under den grå tiden. När man planerar och väntar på något roligt brukar man lättare stå ut med gråvädret.
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 9. Vad kul! Och så är det så mycket lättare att planera och drömma när det inte finns så mycket grönska som skymmer sikten. En mur kan aldrig vara fel.

  SvaraRadera
 10. Lycka till med planeringen inför våren, perfekt sysselsättning vintertid...planering alltså! :o)
  Ha det så jättebra,
  Lydia

  SvaraRadera