fredag 12 februari 2010

Frosseri....

är temat hos sinneskatten idag.....
O nog frossade vi alltid, min kompis Monika o jag,
 på hennes gräddstuvade kantareller ;-)




Hon är en riktig matmamma....

19 kommentarer:

  1. Mmm det ser och är otroligt gott.

    SvaraRadera
  2. Nam... (betyder gott!)säger vårt lilla barnbarn som är 1,5 år.
    Det ser läckert ut med kantareller :)
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Yisses, kantareller mums mer behövs inte, skogens guld är perfekt. Så sugen jag blev på varma mackor med kantarellstuvning på.
    Ha en go kväll!
    LottaM

    SvaraRadera
  4. Gottigottgott! Det ser verkligen mumsigt ut. Ha en trevlig helg/Monne

    SvaraRadera
  5. Mmmmm...så gott det ser ut.
    Kram susanne

    SvaraRadera
  6. Kantareller så himla gott.. riktigt frosseri med grädde:-)

    SvaraRadera
  7. Kantarellfrosseri....d ä frosseri. Har du trattkantareller stek dom i smör tills dom blir knapriga, krispiga och ät dom som chips till öl eller vin...
    Så underbart gott.

    SvaraRadera
  8. Vad gott det ser ut. Vill ha...Ha en fin fin helg/Gela

    SvaraRadera
  9. Hmm.. säger som de andra så himmelskt gott det ser ut.. ha en härlig helg..Kram/Moa

    SvaraRadera
  10. Hungrig är jag o frestad blir jag!!!! /Knatten

    SvaraRadera
  11. Det skulle egentligen vara förbjudet att visa såna godsaker, älskar kantareller. Hade ett fint ställe, sen fick vi en ny granne och tror ni inte de hittade "mitt" ställe.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  12. Kantareller kan man inte få för mycket av men jag tror att det är slut i min frys nu.Ha en bra lördagkväll. Anita

    SvaraRadera
  13. gräddstuvade kantareller så mumsigt ....
    Förstår att ni frossat i detta goda.
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  14. Herregud vad det ser gott ut! Vad hungrig jag blev nu...

    Ha en fortsatt trevlig helg! =)
    /Marie

    SvaraRadera
  15. mmm!Vad jag blir sugen,och jag har inga i frysen, vi hade inga i höstas på vårt vanliga ställe, det var en så torr höst här..

    Signaturen var lätt att fixa med, fast jag läste på Irenes blogg blomster, hon har en mssa bra tips, och för att komma in på den sidan där man skapade signaturer så klickade jag på Anettes signatur.
    ha en go kväll kram Monica

    SvaraRadera
  16. Mums vad gott.
    Ren och skär lyx.
    Hoppas du njöt

    SvaraRadera
  17. Märkligt att jag tycks ha missat ditt bidrag tidigare. Och det som ser så gott ut.
    Min modell skulle för övrigt ha kunnat sätta i sig allt bacon som fanns i pannan, det är bara ett spel för gallerierna att se tvekande ut. :-)
    Tack för födelsedagshälsning!

    SvaraRadera