måndag 23 november 2009

O de nominerade är.....

Ja nu har jag funderat lite hit o dit
Många av mina favoriter vill inte ha awards...
många skickar den till alla sina läsare....
men..... Det finns några som jag vill att fler skall hitta till...
Så jag vill slå ett slag för
som är Ias andra blogg

Lenas vardag

Lena från Lenas Trädgård på Trädgårdsblogg.se

Rihanes odling

också Trädgårdsbloggare i exil

Blivande trädgårdsmästare

Helen som bloggar om sin utbildning på Norrviken

Stugan vid Transjöns engelska version

Arboarkticum

roliga underfundiga betraktelser

Mitt liv som katt

Siv som bloggar om livet på en småländsk bondgård

ormbunke

Underbara foton, tack....

haspet

också fina foton

x

där jag bara väntar på nya inlägg ;-)

Moa

som var först med att följa mig här på blogger

Tesa

som sitter o råpluggar....

Lotta

allas hjälpare.....

Karin

som tagit med oss till Danmark

o inte minst

LindaLunda

som låtit oss leka keramiker i sin verkstad.

Som ni märker blev det många Trädgårdsbloggare, men det är ett härligt gäng.

O det är nog så att vi bara går o väntar på att kunna lämna vår landsflykt o återvända när sidan fungerar igen.....

Men tills dess håll till godo vänner!

15 kommentarer:

 1. Tackar tackar!
  En award som piggar upp!
  Och denna delas ut trots dålig uppdatering...!!
  Jag satt igår kväll och letade före och efterbilder, men efter två timmar gav jag upp. Hittade inte det fotot jag letade efter. Hade gått fortare att ta en sväng dit bort och fota nytt...!!! (för det efter-fotot jag inte hittade).
  Men jag får kanske göra ett nytt försök nu då ;)

  Ha en skön kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Nina, vad glad jag blir! Awarder kan man inte få för många av...
  Och jag som numera knappt orkar skriva ett inlägg i veckan - jag får kanske skärpa till mig lite. =) Men så är det i tentatider...
  Hoppas du har det bra trots gråvädret!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Tack Nina - du är för gullig :) Jo men visst är det så, att vi har våra bloggvänner och om jag inte har varit inne och läst bloggar (tjuvläser på jobbet men kommenterar inte då) så saknar jag läsning. Vill ju veta vad alla har för sig, vad som hänt sedan sist och följa pågående projekt. De som kommer ifrån/är på TB har jag/vi ett speciellt förhållande till, tror jag i alla fall..... så varmt och trevlig klimat. Men det är det i bloggvärlden överlag - har aldrig råkat ut för något negativt under mina 3,4 år i bloggvärlden. Så återigen, tack för awarden, jag tar emot den med gläjde :) Kram till dig från mig :)

  SvaraRadera
 4. En stor kram till dig som tänker på mig.
  Ibland tryter inspirationen och då gäller det att bara ta det lugnt ett tag.Försöker med inlägg och kommentarer på TB och för det mesta har det gått bra. Man får bara söka sig andra vägar.Anita

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för awarden snälla Nina, vilken heder att få vara med på din fina lista!!! :-D

  Förresten passar vi på att säga hur mycket vi gillar att kunna läsa om en av våra absoluta favoritplatser Kinnekulle på din blogg!

  SvaraRadera
 6. Tackar tackar, Nina! Roligt med lite reklam för min andra blogg!

  SvaraRadera
 7. Tack så jättemycket för awarden. Den piggar upp mycket här i höstrusket, idag en tjock dimma här så man nästan inte ser ut genom fönstret. Ser fram emot att vi ska till Boden senare idag, gubben skall besikta bilen och jag skall se i det nya köpcentret där, det är en liten stad och till stor glädje för dem som bor där så har de fått ett fint köpcenter, har inte hunnit se det ännu. Tänkte hitta något vackert tyg att sy gardiner i hallen och den mindre toaletten, något tyg som man blir glad av och så fick jag awarden idag, så jätteroligt. Hoppas du har en fin trevlig dag.

  SvaraRadera
 8. Hej!Jag gick av en slump in på en för mig okänd sida, för att kika...Din!;-) Hittade många speciella växter som jag inte hört talas om förr, så nu måste jag leta efter vidare information om dessa. Tycker det är så roligt att lära mig nya blommor.Ex Tibaster har jag inte hört om förut.Verkar vara en fin buske när den blommar, och att det fanns en fylld variant av vitsippa hade jag ingen aning om.Doftar den som vanlig vitsippa tro?Den är mycket vacker hur som helst!
  Segelbuske var också en främling för mig. Så skönt den sprider sig över stenen.Som ett konstverk, en naturens egen tavla.Det var roligt att ta del av fina bilder hos dig.Ha en god fortsättning på veckan och en härlig 1:a advent!
  /Mvh Karin

  SvaraRadera
 9. Tusen tack!! Känns nästant lite genant att få awarden nu när bloggen nästan ligger i träda (har snöat in på Facebook) men jag får se det som en spark i baken att jag måste bättra mig lite. Väldigt glad blir jag i alla fall. Hoppas du får en fin fortsättning på kvällen och veckan. Jag har semester en vecka nu så då finns det ju alla möjligheter att uppdatera bloggen ;-). // Peter

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket för awarden
  /Inger

  SvaraRadera