torsdag 29 oktober 2009

Fler lökar i jorden....

O idag blev det faktiskt glögg efter ;-) Vem var det som tipsade om det förra hösten? Tack för det! Har idag till min glädje hitta fler av vännerna från TB som hittat hit..... X, Mie, IreneL o Ormbunke är de senaste `fynden´.... ni hittar dem i min högerkant! Jag läser o gläds över vad ni skriver men oftast har jag hjärnsläpp när det kommer så långt som att jag ska försöka formulera en kommentar..... Ha en riktigt skön o avkopplande allhelgonahelg allihop o kolla in löksortimentet, nu bör det vara halva priset på det som finns kvar ;-) Nina

13 kommentarer:

 1. Jag visste väl att det var dags för glögg...........maken bara skakade på huvudet när jag föreslog att vi skulle köpa glögg. Fast vi har förstås inte satt några lökar.....
  Ja, det verkar som om fler och fler flyttar hit ifrån TB. Jag har väl kvar båda bloggarna så länge. Får väl se om jag blåser liv i TB-bloggen när det börjar närma sig frösådd.
  I morgon drar vi till Norrköping och ska hälsa på äldste sonen, som fyller år. Han är ett riktigt Halloween-barn och är född 31 oktober. Men på lördag skulle han fira med kompisarna så då hann han inte med nåt besök......
  Ha det så gott i helgen. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Har en flaska stående på lut. Det får väl bli till helgen. Var också ute idag och petade ner lite lökar. Fick dom för halva priset.Men jag frös om fötterna. Det får bli raggsockor och stövlar i fortsättningen. Ha de gott du också i helgen. Anita

  SvaraRadera
 3. Lökar har jag inte köpt några på rea, men däremot var jag på Plantagen igår. De hade 70% på alla trädgårdsväxter (utom till höstkrukor) och även om det var utplockat kom jag hem med en del fynd. Bland annat en Catalpa för bara 120 kr, en mandeltörel för 7 kr och lite annat smått och gott. =)
  Det är kanske dags att köpa glögg nu? Pepparkakor har jag redan...
  Ha en bra helg!
  /Helen

  SvaraRadera
 4. =)
  Glöggen står och väntar på bänken i köket - sambon kom hem med en flaska från jobbet. Utgånget datum, men han tyckte det gick bra ändå...!
  =)
  Och dottern vill köpa pepparkakor till helgen.
  Så det är väl bara att jag tar mig iväg och köper lök då...?!
  =)
  Var "min" modedesigner säljer sina kläder vet jag faktiskt inte.
  Hoppas på att få lite mer fakta av henne framöver.
  =)
  Kortet du fick var det fröken R. som tillverkat.
  Kul att du gillade det!
  =)
  Ha en jätteskön helg du med!
  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Men hej Nina! Vad kul att du hittade mig så att jag hittade dig hihi!!! Nu känns det inte alls så ödsligt ute i blogspothavet längre.

  Jag har massor av lökar i jorden och får nog inte plats med en enda till. Det blir spännande att se till våren vad som kommer upp, för det har jag nästan glömt nu!

  Ha en skön fredagskväll!
  /Marie

  SvaraRadera
 6. Mmmm, glögg låter riktigt smarrigt. Ja man får leta upp varandra på andra platser nu. Trodde att TB skulle funka nu men jag har försökt komma in hela morgonen utan att lyckas, suck. Hoppas att du får en riktigt härlig allhelgonahelg. // Peter

  SvaraRadera
 7. Visst är det dags att öppna årets glögg, här ska vi prova årets bloss .
  Fick inte tag i den på systemet men i Tyskland?

  SvaraRadera
 8. Ja nu kan man göra fynd i lökhyllorna,härligt!Låt våren blomma i enorma mängder!:)

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Tyvärr, går det knappast ner några lökar mer hos mig, eftersom helgen har bjudit på rätt kalla nätter och marken har frusit, dessutom har det fallit ett lätt pudersnö :)
  Trevlig fortsättning på helgen/ Bea

  SvaraRadera
 10. Jo, jag har en hel låda från Odla.nu som skall ner bla svarta tulpaner och en massa annat skoj, det ända problemt är var skall man sätta dem - jag har ju en tendes att gräva runt i mina rabatter och då brukar lökaran komma i kläm.

  Roligt att duhittade till min sida och att det döck upp en lite hälsning. Jag har en Trärdgårdsblogg här,
  http://mariaberg-garden.blogspot.com/
  där jag varje tisdag kommer med ett nytt trädgårdtema häng gärna på om du vill.
  Nu har både jag och grannbaren busat så mycket och ätigt så mycket godis att jag måste dra mig tillbaka och sova lite.
  Kram till dig från hela familjen BERG,
  MB

  SvaraRadera
 11. Tokig jag är det är klart att du vet att jag har den andra bloggen också - förlåt,
  MB

  SvaraRadera
 12. Glögg?? Mmmm blir sugen. Har iallafall gjort i ordning i växthuset för ev glögg eftermiddag till 1:a advent
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 13. Hej,
  Kul att du hittade mig. Du kan prenumenera på mitt rss flöde om du vill följa mig.Har gjort så att twitter annonserar nya inlägg.
  Kan inte lägga in googles friends script i widgets på den wordpress blogg du hittade.
  Har däremot själv lyckats lägga in mig som följare till din hemsida, vilket då är en sanning med modifikation eftersom det inte finns på min blogg.
  Du kan själv aktivera burnfeed eller atomflöde(RSS)för att öppna ut din blogg ut från blogspot, så kan jag göra som jag gjort med Mies Balkong.
  Jag har en annan wordpress blogg som jag lagt in på ett eget webbhotell med egen databas. (bloggen du hittade ligger inte där)
  Därför fokuserar jag på wordpress(som kan nyttjas som cms)

  SvaraRadera