torsdag 15 oktober 2009

Lökarna i jorden....

i ren panik idag efter att ha sett väderprognosen igårkväll..... SVT lovade snö o frost o allmänt busväder! O nu sitter jag här o kollar yr.no o inte en minusgrader i sikte på flera dagar men regn under förmiddagen imorgon! Nåja..... regn behöver lökarna för inte hann jag vattna när jag satt dem! Hoppas yr.no har rätt för jag har inte fått på vinterdäcken ännu!

6 kommentarer:

 1. Aj, aj Nina! Inte får man vara sen med något som gäller trädgården. Jag minsann...host... hrrmm....harckel....oj, då fick visst lite hosta. Vad var det jag skulle säga nu?? Hm...
  ja just det, jag kanske, om jag tänker riktigt efter, är ofta sen med allt i träd-
  gården....suck. Men det heter ju `bättre sent än aldrig!!´.

  SvaraRadera
 2. Här snöar det....så det som göms i snö..kommer fram i tö...och det e en hel del som inte har blivit vidgjort i trädgården
  Ha det..Maria

  SvaraRadera
 3. Jag satte lökar på luciadagen förra året. I år har det inte blivit så många löka satta precis.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. jag som inte köpt en lök ännu? men vi är i valet och kvalet om vi ska flytta...hur gör man då när man vill ha det som finns i jorden med sig också?.
  Ha en skön helg i Västerplana!

  SvaraRadera
 5. Blev det någon snö hos er? Här hemma var det inte alls så mycket som kommit i jämförelse med Kvänum. Nu skiner i alla fall solen och frosten glittrar så vacker i det skenet :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 6. Hej Nina, blev lika orolig jag. Men jag fick inte ner lökarna förrän idag men nu är jag glad över att jag inte kämpade med vindarna och regnet igår. Vilken underbar senhöstdag det har varit!

  Marit

  SvaraRadera