fredag 8 maj 2009

Bloggpost!

Igårkväll när jag kom hem hittade jag post i min brevlåda från HelenJ med bloggen gröna funderingar ..... Tack snälla Helen för den fina vinsten o att du tog dig tid med att ordna med den nu när du har så bråda dagar.
Har njutit tet både igårkväll o till frukost, jättegott! Marmeladen sparar jag lite på..... o blompinnarna kan komma till pass efter helgen!
Önskar jag i gengäld kunnat skicka dig massor av giftigheter till
Häxans Hörna men den enda av de växterna som dyker upp i min trädgård är bolmört. O den kommer var o när den behagar.... o jag vågar knappt säga att det är den förrän den blommar!
Någon tidigare ägare till mitt hus har troligtsvis sått den eller så kommer den ändå.... den brukar dyka upp i jordhögen tillsammans med vallmo o prästkragar!
Nu ska jag strax ge mig av till Lisebergs Trädgårdsdagar o imorgon blir det Vårfesten i Bergfeldtska Trädgården... båda säljer ju blommor så jag ska hålla ögonen öppna för giftigheter ;-)
Ha´t himla skönt i naturen, idag såg jag de första häggklasarna blomma!

7 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten...
  Hm..blir nog inga trädgårdsdagar i år heller..dåligt med både tid o pengar nu så då kan det kvitta..
  Ha det så trevligt du iallafall..
  /Tesa

  SvaraRadera
 2. Det är inte Vårfest i Bergfeldtska imorgon utan Trädgårdsfest vid Boulebanan på Strandpromenaden i Kungälv.... 11.00 - 15.00
  Växtloppis, lottförsäljning, aktiviteter för barnen, Dattons orkester spelar 12.00, fika finns att köpa....
  Tipspromenad 11 - 13 från Västra Parken via Bergfeldtska ner till Boulebanan.....
  Finns även en guide i Bergfeldtska som berättar om trädgården o ev håller några på o arbetar med det blivande stenpartiet där.
  Ledsen om jag lurat någon...
  NinaVästerplana

  SvaraRadera
 3. Men är det inte trädgårdsmäsa på Liseberg den här helgen? Tack för att du tänker på mig, men det löser sig nog med växterna ändå.
  Och vad bra att teet var gott! Det känns bra att det kom till nån som uppskattar det...
  /Helen

  SvaraRadera
 4. grattis till din fina vinst.. såna där pinnar skulle jag vilja ha.. Kinnekullesten är ju jättefint o göra bord av.. =).. men du stjäla barn.. *jaja jaja..* men bara du inte stjäl mitt.. ha det gött.. Moa

  SvaraRadera
 5. Ah, bolmört, det har jag försökt så flera gånger men det vill sig inte. Jag gillar att skrämma mina trädgårdsbesökare med giftiga växter.
  Härligt med Lisebergs trädgårdsdagar, ha det så kul! Det skulle visst inte regna lika mycket imorgon.

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten! Vad kul med bloggpost och vad kul med Lisebergs trädgårdsdagar. Hoppas du har tur med vädret då. /Anette

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinsten! Kul med bloggpost :)
  Du verkar ha haft bråda dagar,men kanske du får lite lugnare i veckan då ;)
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera