söndag 3 maj 2009

Bråda dagar.....

Illa, illa.... tiden räcker inte till!
Scilla-lökarna väntar på uppgrävning o omlokalisering till sorkhålen...... inte har jag hunnit äta frukost ännu..... hade tänkt åka o titta på lite trädgårdar innan jobbet, det är ju Vårrundan på Kinnekulle men innan jag hunnit ur pyjamasen fått i mig frukost o duschat är det dags o åka till jobbet igen!
Men imorgon är jag ledig o i helgen väntar Lisebergs Trädgårdsdagar o Kungälvs Trädgårdsförenings vårfest i Bergfeldtska Trädgården ;-)

5 kommentarer:

 1. När jag kom hem från stugan passade jag på att åka lite på vårrundan och kika.
  Var bla hos Hannu och tittade, Måste säga att han har en annorlunda trädgård.
  När jag for förbi Västerplana så kikade jag lite extra om jag händelsevis skulle känna igen några stenar eller blommor du har på din blogg.
  Men icke!
  Ha en fortsatt skön söndagkväll.

  SvaraRadera
 2. Du verkar stressa lite-inte bra-själv tog jag en totalt lugn helg-inget bloggande blev det heller-men sen e de full fart igen-så ja vet...Ha det..Maria..

  SvaraRadera
 3. Hi, hi...känner igen stillebenet med skottkärran fylld med skräp ;) och massor med jobb, men tyvärr, man har bara 24h i dygnet och ofta löser det sig trots att det ser körigt ut ibland.
  Kram / bea

  SvaraRadera
 4. Det är kanske en chansning att gräva ner lökarna i sorkhålen så kanske du slipper skadegörelse någon annanstans. Hoppas kan man ju alltid. Kram Anita

  SvaraRadera
 5. Ja..visst borde det vara obligatoriskt för arbetsgivare att beordra alla trädgårdsintresserade att ta ledigt, (betalt så klart!) under hela våren!? :)
  Här kan jag än så länge luta mig tillbaka i soffan och rulla tummarna i väntan på att ogräset ska vakna.. :)
  Ha det gott, och stressa lungt!
  /Kirsti

  SvaraRadera